Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum

Eina doakan semoga semua pembaca blog Salina Hafis  diberkati dan dilimpahi rahmat dari Allah S.W.T.

 Alhamdulillah, entry kali ini Eina ingin kongsikan kebaikan dan kelebihan menjadi ahli Shaklee.

Rase yer ramai yang telah mengetahu berkaitn produk Shaklee dan kebaikan yer..betul tak?
sebab Eina salah sorang pengguna dan amat puas hati dengan Shaklee. Alhmduillah, Shaklee telah menambahbaik nilai dalam hidup Eina dimana pada masa sekarang kesihatan adalah penting dan mencegah lagi baik dari merawat.

Disebabkan sekarang ramai yang hubungi Eina bertanyakan bagaimana untuk menjadi ahli. Jadi Eina ingin berkongsi bagaimana dan kebaikkan menjadi ahli Shaklee.



BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli :- 

Pertama

Yuran pendaftaran RM65 + RM10 (postage). Yuran ini adalah untuk menampung BUSINESS KIT yang mengandungi katelog, product guide dan business manual.

ATAU

Kedua

Buat pembelian didalam satu resit sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 dan anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) + CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan sebanyak RM100.

Anda boleh meghubungi Eina untuk mendaftar sebagai ahli atau menggunakan Shaklee ID : 1169964 sebagai SPONSOR anda.

Lepas daftar, gunakan produk dan kumpul point. Apabila point yang dikumpul mencukupi point yang melayakkan anda menerima bonus. Bermakna anda akan menerima CASH BONUS untuk bulan tersebut. Best kan! Dengan makan sendiri pun kita boleh dapat bonus.

Jadi, bonus yang kita dapat tue dah boleh cover kos yang kita makan setiap hari... kan dah jimat disitu.



MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN

Untuk pengetahuan semua, yuran keahlian adalah SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak perlu lah nak renew keahlian setiap tahun.

Eina nak bagi tahu, sekiranya menjadi ahli untuk kegunaan sendiri,anda tidak perlu maintain point bulanan atau minimum belian.

Hanya gunakan produk, share dengan kawan-kawan dan sedara mara sahaja. Kalau ada yang berminat, buat belian dengan ID anda dan anda dapat beli dengan harga murah sehingga 25% daripada retail price.

Tetapi jika anda ingin mulakan business dengan Shaklee dan nak dapatkan CASH BONUS, barulah anda kena maintain certain point setiap bulan yer.



KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
1. Boleh membeli produk dengan harga ahli. (25% less than retail price)

2. Mendapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Dengan makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3. BERPELUANG membuat bisness Shaklee, (Online & Offline) dengan bantuan MENTOR.

4. ACCESS dengan SPECIAL GROUP kami Maria Firdaus' Millionarie In Shaklee (MFMS) untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk-produk Shaklee.

5. Sesiapa ang register dengan Eina, akan masukkan ke dalam group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan denga rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga terdapat testimoni Rahsia Kejayaan ramai yang sudah Berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan dan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga terdapat perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak Berjaya, kita mesti dikelilingi orang yang telah berjaya. Dan apabila anda berada di dalam group itu, maka hidup anda akan dikelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya. 

Apabila anda bertanyakan satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang akan menarik anda keatas. Tak ada yang nak menjatuhkan atau menolak anda ke bawah.

Sebab itu Eina merasakan lebih mudah untuk membuat online dengan bantuan mentor yang dah expert dan lama dalam perniagaan ini.

Jadi kepada yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan Shaklee secara serious, jemput join group kami Maria Firdaus' Millionarie In Shaklee (MFMS). Our group is The Most happening Shaklee Team in Malaysia.


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

Hubungi Eina untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and


BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

SALINA BINTI MD DOM
Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 
1169964
salina.hafis@gmail.com
019-336 0405 (Call, SMS, WhatsApp,Telegram)

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER/NOTA KAKI

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu.Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.