Thursday, 2 October 2014

Cerita ESPAssalamualaikum,

Kali ini, Eina ingin berkongsi mengenai ESP. Mesti anda semua tertanya-tanya, Apa yang istimewa dengan ESP Shaklee sehingga semua para pelanggan sangat inginkannya?

Sekiranya anda adalah salah seorang yang amat mementingkan KECANTIKAN, KESIHATAN, dan ingin KEKAL BERTENAGA sepanjang hari, jawapan yer adalah ESP. Bak kata pepatah "TAK KENAL , MAKA TAK CINTA" , begitulah bunyi yer....

Banyak-banyak produk Shaklee, ESP Shaklee adalah yang paling HOT SELLING / BEST SELLER / POPULAR PRODUCT / HIGN ON DEMAND .


ESP- (Energizing Soy Protein) Isolate Powder ini adalah protein dari jenama Shaklee. Ada juga jenama lain di pasaran tetapi tidak sama dengan Shaklee.

Eina pernah mencuba jenama yang lain tetapi rasanya tidak sama dengan ESP Shaklee. Pertama kali minum ESP Shaklee masa pregg dulu, Eina terus jatuh cinta kerana rasa yer yang lazat dan sesuai dengan selera Eina..

Perbezaan diantara NON-GMO dengan GMO (Genetically Modified Organism)

GMO (Genetically Modified Organism) adalah tumbuhan atau haiwan yang telah dimodifikasi atau diubahsuai secara genetik menggunakan teknologi kejuruteraan genetik

NON-GMO (Genetically Modified Organism) merupakan soyan yang tidak diubah suai secara genetik. ESP Shaklee merupakan produk yang tidak diubahsuai genetiknya.
ESP Shaklee mempunyai banyak kebaikan tau. kalo nak senaraikan kena jadi cerita berepisod..huhuhuhu (mampu ker Eina nak buat ini?). Insyaallah, Eina akan sentiasa berkongsi tentang kebaikan ESP pada entri yang akan datang dan semoga kita akan mendapat manfaat bersama.Rasa seronok sangat dapat bantu saudara mara, rakan dan sahabat andai.

Biar gambar sahaja yang berbicara..ewah-ewah..bermadah pulak malam-malam ini.
Insyaallah Eina akan ongsi lebih lanjut tentang kebaikan dan kelebihan ESP Shaklee pada entry yang lain yer.

Bulan Oktober ini ada promosi ESP tau. Beli 6 percuma 1..sungguh jimat dan boleh dapat keahlian percuma, beli pada harga ahli dan bulan berikutnya akan dapat cash bonus..Promosi ini sehingga hujung bulan Oktober sahaja. So, pada semua pembaca salinahafis.blogspot.com jangan lepaskan peluang keemasan ini tau.

Pada yang ingin mencuba atau ingin bertanya, dialukan-alukan. Eina sedia membantu. Tak salah kita berkongsi dan semoga kita semua mendapat keberkatan dan kebaikannya. Sampai disini dulu entri Eina kali ini. 

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

Hubungi Eina untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

SALINA BINTI MD DOM
Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 
1169964
salina.hafis@gmail.com
019-336 0405 (Call, SMS, WhatsApp,Telegram)


No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER/NOTA KAKI

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu.Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.